Veckans Husman

V.15

Måndag: Kalvfärsjärpar med bacon och gräddsås, lingon, pressgurka och kokt potatis.

Tisdag: Ångad rimmad Torsk med äggsås.

Onsdag: Wallenbergare med med potatispuré, skirat smör.

V.16

Måndag: Fläsk schnitzel med rostad potatis, ärter.

Tisdag: Bohustallrik med musselvelouté, räkor, kokt potatis.

Onsdag: Boeuf Bourguignon.

V.17

Måndag: Biff à la Lindström, rostad potatis, persiljesmör, rödvinsås.

Tisdag: Raggmunk med fläsk.

Onsdag: Fransk fiskgryta med rouille.

V.18

Måndag: Fläsklägg med rotmos.

Tisdag: Bräckt rimmad oxbringa med pepparrotssås samt rostade rotfrukter.

Onsdag: Lubb med pepparrot, ägg, räkor och brynt smör.

V.19

Måndag: Pannbiff med lök, potatispuré, rödvinsås.

Tisdag: Kolja med kapris, brynt smör, rödbetor.

Onsdag: Boeuf Lyonnaise.