Veckans Husman

3/10 Måndag: Pannbiff med lök, saltgurka, potatispuré.

4/10 Tisdag:  Stekt färsk torskfile, sparris, kapris&sardellsmör, kokt potatis

5/10 Onsdag:  Bräckt rimmad oxbringa med rostade rotfrukter, pepparrotssås

10/10 Måndag:  Boeuf Bourguignon serveras med potatispuré

11/10 Tisdag:  Stekt Koljafilé Grenoble Kapris&rödbetor, persilja kokt potatis

12/10 Onsdag:  Rimmat fläsklägg med rotmos samt vår brännvinssenap

17/10 Måndag:  Dillkött på kalv serveras m kokt potatis

18/10 Tisdag:  Stekt  färskt kycklinglår med en krämig kantarellrisotto

19/10 Onsdag: Fiskgryta på musselvelouté , vitlöksbröd

24/10 Måndag: Boeuf Lyonnaise, oxbringa, tunt skivad stekt potatis, rödvinsvinäger, dijonsenap, äggula

25/10 Tisdag:  Raggmunk o Fläsk, stekt äpple samt rårörda lingon

26/10 Onsdag: Steak minute, Bouchard  Sidfläsk, pepparrot, äggula, rödvinssky, potatispuré.