Om oss

Historia om Två små svin i Trosa

Två Små Svin

Jimmy Nygren och Kalle Olofsson är grundarna till Två Små Svin B&B i Trosa. Två matälskare vars vänskap startade i unga år, en vänskap som alltid haft en koppling till mat och dryck, inte minst genom de restauranger de har drivit tillsammans. 

2014 startade Jimmy Nygren och Kalle Olofsson restaurangen Två Små Svin i Årsta. Idén till Två Små Svin fick de från deras saknaden av en restaurang i Stockholm som serverade smørrebrød, god öl och snaps. Två Små Svin har under åren fått ett antal utmärkelser, bland annat Årets Spritkrog år 2016. Verksamheten har förutom utmärkelser också utvecklats genom att man har expanderat och förädlat konceptet.

B&B och restaurang i Trosa

Våren 2021

Drivkraften av att hela tiden utveckla den egna verksamheten innebär att man numera driver ett eget destilleri och egen partihandel av alkohol. Utvecklingen landade under våren 2020 i tankarna på att öppna en filial till Två Små Svin i Årsta, vilket förverkligades ett halvår senare när man köpte lokalerna i Trosa.

Nu har vi passerat första vår och sommarsäsongen och närmar oss slutet av vårt första år i Trosa och vi kan med glädje konstatera att vårt koncept med smörrebröd och BnB är ett väl fungerade koncept även här i Trosa. 
Vi kommer hålla öppet året om och hoppas att vi även under vintern kan locka gäster till vårt lilla BnB och vår fina restaurang